Referenties / Reviews

Badkamer installatie

Wij hebben onze badkamer op de Bosruiter in Lemmer geheel nieuw laten bouwen en installeren door Hielke Huberts installatie techniek Lemmer en Jan Hoorn Tegelwerken Urk. Blij en zeer tevreden zijn wij met het kundig advies, resultaat en de prettige samenwerking met iedereen die bij deze klus betrokken is geweest. Hielke (installatie / planning), Jan en Karel (tegelwerk/planning), Jurie en Jan (timmerwerk) Tom Hoefnagel (stukadoor) Kraan Hattem (vloerenbedrijf) en Ferry de Kitter (kit techniek) hebben in twee weken tijd van een kale ruimte een prachtig badkamer gerealiseerd. Een staaltje vakmanschap zowel in de planning als de uitvoering.

Een aanrader voor iedereen die bouw of verbouwplannen heeft, bel deze mannen.


Berend en Aafke
Service

Hallo Herr Huberts, besten Dank für die Fotos und herzlichen Dank für Ihre kurzfristige Hilfe und tollen Service. Wir werden immer wieder gerne auf Ihre Fachkompetenz zurückkommen und Sie im Bekanntenkreis in Tacozijl empfehlen.


Freundlichen Gruß Reinhard Sengwitz
Installatiewerk

Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop u het werk heeft uitgevoerd. Daar kunnen andere installateurs nog wat van leren. Wij houden graag contact voor eventueel later nog uit te voeren installatiewerk in de garage zodra deze is geïsoleerd. Ook voor het onderhoud aan de ketel zullen we u zeker benaderen.


Fam Pouwelsen
Installatie Inventum ventilatie-warmtepomp

In overleg met Installatietechniek Huberts heb ik besloten om een Inventum ventilatie-warmtepomp met boiler te plaatsen, en dit door Huberts te laten plaatsen. Huberts en ik zijn beide enthousiast over het systeem en verwachten hiermee een behoorlijke gas besparing te kunnen realiseren. Het is een eenvoudig systeem zonder buiten unit, geen zwaardere kabels waren nodig. Het vervangt de centrale afzuiging en haalt de warmte uit de afgezogen lucht, en stopt deze in de boiler en cv. De installatie is nu geplaatst naast de cv-ketel op zolder. Het ziet er netjes en verzorgd uit. Volgens mij maakt deze installatie minder geluid dan de oude afzuig box, dit komt gedeeltelijk door de geluidsdemper die Huberts adviseerde in de luchtbuis.

De fabrikant heeft een cursus gegeven aan Huberts voor het plaatsen en heeft de installatie samen met Huberts ingeregeld. Hiermee is Huberts vakbekwaam voor deze installatie, wat belangrijk is voor de subsidie aanvraag.

Het besparen kan beginnen.

Een tevreden klant.


Fam. Straatsma, Emmeloord
Plaatsing van nieuwe dakgoot met ombouw (12m)

Uitstekend vakman, die flink doorwerkt en een goed stuk werk aflevert. Daarnaast is het een prettig persoon.


Dhr. van Koeveringe, Emmeloord
Diverse installatie werkzaamheden

Hielke heeft bij ons de renovatie van onze pas gekochte woning verzorgt, welke o.a.bestond uit; aanleggen vloerverwarming, radiotoren, nieuwe cv, installatiewerk badkamer/ toilet/ keuken en elektra. Wij vinden het belangrijk om een vakman aan het werk te hebben waar we goede en betrouwbare afspraken mee kunnen maken, kortom; waar we van op aan kunnen. Dit was vanaf het begin meteen goed! Hielke neemt zijn werk en de wensen van de klant zeer serieus. Wij hebben Hielke deze periode leren kennen als hardwerkende en zeer betrouwbare installateur, en een fijne persoon om aan het werk te hebben. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het verrichte werk.


Eric en Alie Kramer, Espel
Renovatie: vloerverwarming, sanitair, waterontharder en mechanische ventilatie

Installatietechniek Huberts is een klein bedrijf, maar de vakmanschap is groots. Met de forse renovatie (vloerverwarming; sanitair, waterontharder; mechanische ventilatie) van ons aangekochte huis hebben we Hielke leren kennen als een gedegen vakman met hart en plezier voor zijn vak, zowel technisch als in contact met de klant. Hielke denkt pro-actief mee en komt met goede onderbouwde adviezen/tips, ook al geeft ons bestek een andere richting, daarbij is er respect voor de afweging, die wij als klant maken. Hielke is goed benaderbaar, leeft zich in ons als klant, geeft goede informatie over gebruik van de apparatuur en is servicegericht in de nazorg.


fam. P. Brouwer, Emmeloord
Herstel en/of vervangen van slecht aangebrachte dakgoot

Alles volgens afspraak opgeleverd. Prima vakman!


Dhr. Weerstand, Leeuwarden
CV Ketel plaatsen

Mijn ervaring met installatietechniek Huberts is uitstekend. Hij heeft al meerdere klussen in mijn woning gedaan, waaronder het plaatsen van een CV ketel Het is een hardwerkende betrouwbare persoon die weet wat hij doet, veel kennis heeft van zaken en na de klus ook alles netjes achterlaat. Ook zijn service is prima!


A de Vries
Vervangen uitloop dakgoot

Goed en flexibel.

Op de vrij toegankelijke hoek van het huis is de uitloop van de zinken dakgoot losgeraakt en vervangen door nieuwe zinken uitloop.


Dhr. Anema, Sneek 

Rezension

Im März 2020 versagte unsere erst 23 Jahre alte Gas-Wasser -Therme mit einer vehementen Geräuschentwicklung...! Da wir seit 30 Jahren unsere Erfahrungen mit heimischen Handwerkern hatten, suchten wir eine neue Firma in Lemmer. Glücklicherweise fiel mir die Internet Seite von Huberts Installatietechnik Lemmer auf. Sie war ansprechend gestaltet und gut strukturiert. Die erste Kontaktaufnahme gestaltete sich sympatisch und verbindlich. Uns Beiden war klar, dass wir eine neue Therme benötigen würden. Nach eingehender Beratung durch Herrn Huberts entschieden wir uns, für eine Bosch Nefit Therme mit Internetanschluss! Für uns war es eine immense Verbesserung, da wir jetzt mehr Warmwasser, einen stärkeren Druck und eine Kontrolle der Therme in unserem Ferienhaus von zu Hause haben. Das heisst im Winter: Packen, Heizung hochfahren und losfahren, und im Warmen ankommen! Terminabsprachen und handwerkliche Ausführung war 1a! Preis Leistung passt!! Wir können Herrn Huberts bestens empfehlen, auch allen Anderen im WSC de Brekken !


Michael und Martina Schmidt
Installatiewerk

Hielke komt al langere tijd bij ons voor diverse klussen zoals het vervangen van radiators, CV-leidingen, mechanische ventilatie en recent het vervangen van onze badkamer. Wij ervaren Hielke als meedenkend, betrouwbaar, punctueel, goed op de hoogte van actuele technische ontwikkelingen en als een echte vakman die werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.


Tjeerd Bosgraaf
Verbouwing Studio

Heel tevreden kijk ik terug op de verbouwing van onze studio in onze boerderij. Installatiebedrijf Huberts heeft naar alle tevredenheid de elektrische en CV installatie aangelegd. Alles conform afspraak en op tijd gereed. Bedankt en tot een volgende keer.


Marcel Nillesen
Plaatsen radiatoren

Hielke Huberts heeft bij ons een nieuwe cv installatie aangelegd. Nu wou ik heel erg graag zwarte radiatoren maar die waren erg duur. Hielke heeft voor ons net zolang gezocht tot hij radiatoren gevonden had die binnen ons budget pasten. Ik ben er heel blij mee. Nogmaals super bedankt hiervoor!!!!! Ook is alles netjes en vakkundig gedaan en voor tips en vragen kun je altijd bij hem terecht.


Meys en Anneke Kramer, Emmeloord
Verschillende elektra klussen

Erg tevreden over de elektra klussen. Hielke Huberts is erg betrouwbaar en denkt goed mee. Is nog een keer terug gekomen om een klus af te maken en alles binnen de afgesproken prijs. Een aanrader!!


Dhr. van Dijck, Zwolle
Isolatie plaatsen tegen beschotendak

Hielke Huberts, heeft de klus naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is accuraat en werkt netjes en levert het werk schoon op. Hij levert kwaliteit tegen een goede afgesproken prijs en denk mee met de klant. Hielke is een betrouwbaar persoon en straalt uit dat hij leeft met normen en waarden wat mij wel heel erg heeft aangesproken in de persoon. Ik kan Hielke zeker bij iedereen aanbevelen en weet dat hij naar vermogen zal handelen en werkt naar verwachting.


Dhr. Bentink, Akkrum
Renovatie CV installatie

Een gouden vondst, toen ik op het adres van Installatietechniek Huberts stuitte. Hielke heeft mijn complete verwarmingsinstallatie gerenoveerd, waarbij de afspraken perfect werden nagekomen en werd meegedacht om de prijs voor mij aanvaardbaar te houden. Nazorg voor een goede oplevering was geen enkel probleem. Hielke is een technisch begaafd man en een zeer betrouwbaar persoon. In plaats van een duur contract voor onderhoud laat ik voortaan elke 18 maanden Hielke mijn installatie nakijken! Ook voor de renovatie van mijn elektrische installatie ga ik zeker weer Hielke in de arm nemen, dit is echt het soort dienstverlening waar ik op zit te wachten. Vakmanschap, eerlijk verhaal, goede prijs.


fam. M. Snelder, MarknesseCopyright © 2015 - 2023 Installatietechniek Huberts Lemmer