Referenties

Plaatsing van nieuwe dakgoot met ombouw (12m)

Uitstekend vakman, die flink doorwerkt en een goed stuk werk aflevert. Daarnaast is het een prettig persoon.


Dhr. van Koeveringe, Emmeloord




Diverse installatie werkzaamheden

Hielke heeft bij ons de renovatie van onze pas gekochte woning verzorgt, welke o.a.bestond uit; aanleggen vloerverwarming, radiotoren, nieuwe cv, installatiewerk badkamer/ toilet/ keuken en elektra. Wij vinden het belangrijk om een vakman aan het werk te hebben waar we goede en betrouwbare afspraken mee kunnen maken, kortom; waar we van op aan kunnen. Dit was vanaf het begin meteen goed! Hielke neemt zijn werk en de wensen van de klant zeer serieus. Wij hebben Hielke deze periode leren kennen als hardwerkende en zeer betrouwbare installateur, en een fijne persoon om aan het werk te hebben. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het verrichte werk.


Eric en Alie Kramer, Espel




Renovatie: vloerverwarming, sanitair, waterontharder en mechanische ventilatie

Installatietechniek Huberts is een klein bedrijf, maar de vakmanschap is groots. Met de forse renovatie (vloerverwarming; sanitair, waterontharder; mechanische ventilatie) van ons aangekochte huis hebben we Hielke leren kennen als een gedegen vakman met hart en plezier voor zijn vak, zowel technisch als in contact met de klant. Hielke denkt pro-actief mee en komt met goede onderbouwde adviezen/tips, ook al geeft ons bestek een andere richting, daarbij is er respect voor de afweging, die wij als klant maken. Hielke is goed benaderbaar, leeft zich in ons als klant, geeft goede informatie over gebruik van de apparatuur en is servicegericht in de nazorg.


fam. P. Brouwer, Emmeloord




Herstel en/of vervangen van slecht aangebrachte dakgoot

Alles volgens afspraak opgeleverd. Prima vakman!


Dhr. Weerstand, Leeuwarden




CV Ketel plaatsen

Mijn ervaring met installatietechniek Huberts is uitstekend. Hij heeft al meerdere klussen in mijn woning gedaan, waaronder het plaatsen van een CV ketel Het is een hardwerkende betrouwbare persoon die weet wat hij doet, veel kennis heeft van zaken en na de klus ook alles netjes achterlaat. Ook zijn service is prima!


A de Vries




Vervangen uitloop dakgoot

Goed en flexibel.

Op de vrij toegankelijke hoek van het huis is de uitloop van de zinken dakgoot losgeraakt en vervangen door nieuwe zinken uitloop.


Dhr. Anema, Sneek



 

Verbouwing Studio

Heel tevreden kijk ik terug op de verbouwing van onze studio in onze boerderij. Installatiebedrijf Huberts heeft naar alle tevredenheid de elektrische en CV installatie aangelegd. Alles conform afspraak en op tijd gereed. Bedankt en tot een volgende keer.


Marcel Nillesen




Plaatsen radiatoren

Hielke Huberts heeft bij ons een nieuwe cv installatie aangelegd. Nu wou ik heel erg graag zwarte radiatoren maar die waren erg duur. Hielke heeft voor ons net zolang gezocht tot hij radiatoren gevonden had die binnen ons budget pasten. Ik ben er heel blij mee. Nogmaals super bedankt hiervoor!!!!! Ook is alles netjes en vakkundig gedaan en voor tips en vragen kun je altijd bij hem terecht.


Meys en Anneke Kramer, Emmeloord




Verschillende elektra klussen

Erg tevreden over de elektra klussen. Hielke Huberts is erg betrouwbaar en denkt goed mee. Is nog een keer terug gekomen om een klus af te maken en alles binnen de afgesproken prijs. Een aanrader!!


Dhr. van Dijck, Zwolle




Isolatie plaatsen tegen beschotendak

Hielke Huberts, heeft de klus naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is accuraat en werkt netjes en levert het werk schoon op. Hij levert kwaliteit tegen een goede afgesproken prijs en denk mee met de klant. Hielke is een betrouwbaar persoon en straalt uit dat hij leeft met normen en waarden wat mij wel heel erg heeft aangesproken in de persoon. Ik kan Hielke zeker bij iedereen aanbevelen en weet dat hij naar vermogen zal handelen en werkt naar verwachting.


Dhr. Bentink, Akkrum




Renovatie CV installatie

Een gouden vondst, toen ik op het adres van Installatietechniek Huberts stuitte. Hielke heeft mijn complete verwarmingsinstallatie gerenoveerd, waarbij de afspraken perfect werden nagekomen en werd meegedacht om de prijs voor mij aanvaardbaar te houden. Nazorg voor een goede oplevering was geen enkel probleem. Hielke is een technisch begaafd man en een zeer betrouwbaar persoon. In plaats van een duur contract voor onderhoud laat ik voortaan elke 18 maanden Hielke mijn installatie nakijken! Ook voor de renovatie van mijn elektrische installatie ga ik zeker weer Hielke in de arm nemen, dit is echt het soort dienstverlening waar ik op zit te wachten. Vakmanschap, eerlijk verhaal, goede prijs.


fam. M. Snelder, Marknesse



Copyright © 2015 - 2019 Installatietechniek Huberts Lemmer