Waterontharder


Wilt u ook de voordelen van een waterontharder ervaren?

Een waterontharder biedt u veel voordelen, hierbij kunt u denken aan:


  • Geen kalkaanslag
  • Minder huidirritaties
  • Uw apparatuur gaat langer mee
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Minder schoonmaken
  • Uw kleding blijft langer mooi

Het is belangrijk te weten dat er veel kwaliteitsverschil in waterontharders zit, laat dus een waterontharder installeren van goede kwaliteit bijvoorbeeld een Waterboss Microboss CMB 400N.

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor waterontharders van Omega, zij leveren onder andere compacte waterontharders die weinig ruimte in beslag nemen.

Wilt u meer weten over waterontharders?
Lees dan onze folder van Omega.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte?Neem meteen contact op100 % Kalkvrij

Ga ook voor 100% Kies voor de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliƫn. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest. Omega geeft 15 jaar volledige garantie. Apparaten zoals je koffiemachine, stoomoven en Quooker gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is. Er komen minder schadelijke chemicaliƫn in ons kostbare water, want je hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. In het dagelijks leven heb je minder wasmiddel, zeep en shampoo nodig. Huidproblemen? Kalkvrij water helpt irritatie echt voorkomen. Ook oude kalkaanslag verdwijnt.

Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van projecten die ik heb uitgevoerd.

Projectfoto's

Copyright © 2015 - 2023 Installatietechniek Huberts Lemmer